Zpět
  • CZ Articles
  • 22.05.2024

V budově TORNIO v projektu LAPPI Hloubětín se konal Den otevřených dveří.

Ve středu 15. 5. se ve třetí rezidenční etapě TORNIO projektu LAPPI Hloubětín uskutečnil Den otevřených dveří. Od 15 do 17 hodin měli zájemci možnost si prohlédnout zařízený vzorový byt o dispozici 2+kk, který mj. ukazuje možnost použití a sladění sytých barev v rámci moderního bydlení, v tomto případě petrolejové.  Děkujeme všem návštěvníkům za milé setkání.

Po celou dobu byli na místě samozřejmě naši obchodní zástupci, kteří ochotně odpovídali na doplňující dotazy. Nechyběl také welcome drink a drobné občerstvení.

04.jpg

Třináctipatrový věžový dům TORNIO vyrostl v pomyslném středu komplexu LAPPI Hloubětín a zahrnuje 79 bytů o dispozicích 1+kk až 5+kk a velikostech od 31 do 123 m2. Ke každému z nich náleží jak sklep, tak zasklený balkon, terasa či předzahrádka. V rámci začlenění nejmodernějších technologií jsou jednotky vybaveny rekuperací, jež v interiérech zajišťuje přísun čerstvého vzduchu a rovněž pomáhá snižovat náklady za energie. Kromě severní fasády je pak součástí i příprava pro předokenní žaluzie na dálkové ovládání. Aktuálně zbývá ke koupi necelá třicítka volných jednotek!

Budoucí obyvatelé si v rámci akce mohli projít i okolí projektu – nové podoby se nedávno dočkal středobod celé finské čtvrti, a sice náměstí Alvara Aalta v sousedním komplexu SUOMI Hloubětín. Slunečné počasí přímo vybízelo k příjemné procházce podél revitalizované říčky Rokytky s relaxačními zónami.